Importància i beneficis del control de plagues

El control de plagues és un procediment important que es realitza en propietats residencials i locals comercials. Aquest programa s’encarrega de protegir-les de les plagues invasores, especialment a l’estiu, quan els insectes busquen llocs humits, de manera que aquests espais han de ser controlats ja que poden ser utilitzats com a refugis per paneroles, formigues, tèrmits, corcs, mosques, mosquits, ratolins, rates, xinxes, rates, ratolins… 

Si no es prenen les mesures necessàries, això pot ocasionar problemes de salut, de manera que quan es detecta l’existència de cert tipus de plaga, és important eliminar-la el més aviat possible perquè no es pugui propagar a altres llocs. Si no es prenen mesures, aquest nombre augmentarà en uns dies. 

Depenent del tipus de plaga, pot aparèixer en diferents superfícies, com mobles, cortines, llits, parets i fins i tot aliments. Depenent de la gravetat del problema, cal contractar professionals, i fins i tot el manteniment preventiu és molt convenient, és a dir, desinfectar l’espai perquè no sigui atractiu per a cap tipus d’insectes, rosegadors o un altre tipus de plagues. 

Quins són els beneficis de contractar una empresa de control de plagues professional?

Cèntric, tenim l’experiència i la capacitat d’implementar els procediments i mètodes de tractament necessaris per a optimitzar l’entorn i fer que aquests organismes nocius estiguin sota control. 

Ens centrem en intervencions en espais públics i privats, com domicilis o empreses d’alimentació, hotels, indústria alimentària, comunitats de veïns, mercats, centres de salut, etc…

Us oferim personal professional, titulat i experimentat, i resposta immediata. D’altra banda, adoptem estrictes requisits d’higiene i sanejament en tots els processos, i utilitzem productes d’alta qualitat aprovats i registrats oficialment pel Ministeri de Sanitat i Consum i la Direcció General de la Salut Pública.

Consells per prevenir l’aparició de plagues

  • No permeteu que s’acumulin aliments: És important guardar els aliments a la nevera i utilitzar recipients hermètics per evitar atreure insectes. 
  • No permeteu que s’acumuli aigua o humitat: Mantenir els banys i altres àrees lliures d’aigua estancada és fonamental per evitar la presència de  plagues i fins i tot la seva reproducció. 
  • Segelleu l’accés a la casa, com finestres, forats o esquerdes a la paret. Es recomana  utilitzar mosquiteres a les obertures. 
  • Tireu regularment les escombraries i deixalles.