El manteniment de les instal·lacions, és la forma més eficaç d’evitar plagues

Totes les persones, particulars o empresaris que han patit una plaga saben que controlar-les no és fàcil. La prevenció i el treball continu que realitzem les empreses professionals de control de plagues, juntament amb la col·laboració dels nostres clients, és la millor manera de mantenir-les sota control, i que no suposin un perill per a les persones, edificis i instal·lacions on viuen o treballen.

Amb els serveis de CÈNTRIC, es pot garantir el control o l’eliminació de qualsevol tipus d’organismes indesitjats que pugui ocórrer accidentalment. No obstant això, la forma més convenient és realitzar una prevenció i un manteniment controlat per evitar que els animals tornin a aparèixer.

Servei de desinsectació i desratització amb contracte de manteniment i control de plagues

Els nostres tècnics professionals inspeccionaran periòdicament les instal·lacions o edificis que requereixin serveis de manteniment. Això detectarà qualsevol signe de rosegadors i/o insectes potencialment perillosos i els podrem controlar abans que la seva presència sigui important.

Com a acció de seguiment, a CÈNTRIC preparem un historial de visites i serveis degudament documentats, que estan disponibles per als clients en qualsevol moment. En aquests informes, es proporcionen recomanacions rellevants, dades de seguretat d’acord amb les necessitats del client així com els productes utilitzats, registres, etc… També el detall de la possible presència de ratolins, rates, paneroles, formigues, tèrmits, corcs, etc…

Els beneficis d’aquests contractes

En el món empresarial, les plagues no només causen pèrdues monetàries, sinó que també danyen la reputació i la credibilitat de les empreses, i causen problemes als departaments de salut que poden arribar a tancar empreses.

Especialment en la indústria alimentària, hotels, bars o restaurants, un dels majors riscos és una infestació de plagues. Per exemple, els rosegadors poden danyar la salut dels empleats de l’empresa i els seus clients, les paneroles poden contaminar àrees de treball riques en aliments… Per evitar-ho, realitzem inspeccions periòdiques per ajudar a la detecció primerenca i evitar que es converteixin en un problema real amb una resolució més complicada.

En aquest sentit, el major benefici d’establir un contracte de manteniment per al control de plagues és estalviar diners i mantenir la posició de l’empresa sense danyar la reputació que aquests animals poc saludables puguin causar una vegada que la població està fora de control.

Les plagues també destrueixen propietats i actius a nivell material. En molts casos, poden causar danys estructurals a la propietat en el lloc de residència, provocant danys molt considerables.

A CÈNTRIC tenim més de 25 anys d’experiència en aquest sector. Els nostres empleats estan compostos íntegrament per personal tècnic altament qualificat, experts que controlen i eliminen plagues en diversos tipus d’edificis, instal·lacions i empreses. Comptem amb dues biòlogues i un llicenciat en ciències ambientals per tal de donar-vos un millor servei. El nostre objectiu és protegir la salut de les persones en un espai sense animals invasors.

A més, hem implementat la norma de gestió de qualitat ISO 9001 en tots els serveis, el que ens avala com una empresa 100% fiable i eficient.