Control de plagues Lloret de Mar

A Cèntric Plagues tenim present que el més important és la plena satisfacció dels clients en relació amb els serveis que oferim de control de plagues a Lloret de Mar. Per això a cada client li donem la següent informació:

 • Un informe de la inspecció inicial on s’estableixen les zones de risc, les deficiències estructurals i els mals hàbits, entre d’altres dades.
 • Un informe del pla d’acció que conté el pla de treball, les mesures de seguretat, el calendari de visites, els mapes de la instal·lació a tractar, els registres i fitxes de seguretat dels plaguicides, etc.
 • Un informe d’avaluació del programa amb els resultats dels seguiments i les propostes de modificacions.


No esperi més i consulti’ns sense compromís.

Cèntric Plagues presta servei de control de plagues a Lloret de Mar, el servei està inclòs dins l’àrea de control de plagues a La Selva (província de Girona) en el codi postal 17310. Proporciona servei de control de plagues a una població de 40.282 lloretencs.
El servei de control de plagues a Lloret de Mar es presta a prop del servei de  control de plagues a Girona, del servei de  control de plagues a Olot, del servei de  control de plagues a Figueres, del servei de  control de plagues a Barcelona.

Desinfeccions a Lloret de Mar

Si busca una empresa en control de plaques i prevenció,  seriosa, responsable i que compleixi fidelment amb els requeriments i exigències de cada client en matèria de desinfeccions a Lloret de Mar, pot comunicar-se amb la nostra companyia Cèntric Plagues.

Estem especialitzats en:

 • Control de plagues a la comarca de la Selva.
 • Fumigacions a Lloret de Mar.
 • Desinsectacions a la Costa Brava.
 • Control de tèrmits a Blanes.
 • Desinfeccions a Pineda de Mar.

Complim amb tots els requisits exigits per les normes que regulen la nostra activitat, tant en la utilització de productes químics com en la reglamentació dels treballadors, el que ens permet oferir un servei garantit i segur.

Comuniqueu amb nosaltres i li resoldrem totes les inquietuds que tingui.

Centric
presta servei de desinfeccions a Lloret de Mar, el servei està inclòs dins l’àrea de desinfeccions a La Selva (província de Girona) en el codi postal 17310. Proporciona servei de desinfeccions a una població de 40.282 lloretencs.

El servei de desinfeccions Lloret de Mar es presta a prop de desinfeccions Girona, desinfeccions Olot, desinfeccions Figueres, desinfeccions Barcelona.

Serveis de control de plagues i fumigacions a LLoret de Mar i la comarca de La Selva

Empresa de Fumigacions a Lloret de Mar

A Cèntric Plagues com empresa de control de plagues i exterminadors a la comarca de la Selva fem els nostres treballs de fumigacions a Lloret de Mar amb el degut compliment dels requisits que exigeix ​​la Generalitat de Catalunya com ho és la inscripció en el Registre Oficial d’Establiments i Serveis Plaguicides amb amb el núm. GI0016SA.

Tota la nostra plantilla de treballadors està àmpliament qualificada i carnetizada per a la manipulació de plaguicides (carnet DDD), tenint en compte que només fem servir plaguicides homologats i registrats pel Ministeri de Sanitat i Consum i la Direcció General de la Salut Pública.

Comuniqui amb nosaltres i permeti’ns ajudar-lo a exterminar aquestes plagues molestes que poden afectar la seva salut.

Cèntric Plagues presta servei de fumigacions a Lloret de Mar, el servei està inclòs dins l’àrea de fumigacions a La Selva (província de Girona) en el codi postal 17310. Proporciona servei de fumigacions a una població de prop de  40.282 lloretencs.

El servei de fumigacions Lloret de Mar es presta a prop del servei de fumigacions a Girona, del servei de fumigacions a Olot, del servei de fumigacions a Figueres i del servei de fumigacions a Barcelona.

Exterminador de Tèrmites Lloret de Mar

La nostra empresa Cèntric Plagues compta amb personal qualificat per al control de plagues de tèrmits a Lloret de Mar (Costa Brava-Girona) Fem servir productes acords per a cada cas i aptes per a la salut.

Respecte als tèrmits podem dir el següent:

Com controlem les plagues de tèrmits a Lloret de Mar?

Per controlar aquesta plaga és molt important establir un diagnòstic previ de la situació i la magnitud de la plaga per poder confirmar si es tracta de termites. És imprescindible també determinar de quina subespècie es tracta per poder escollir el tractament més adequat. Comptem amb l’ajuda de radars amb sensors de moviment, humitat i temperatura per delimitar la zona afectada.

Hi ha dos sistemes per controlar aquests insectes. Triarem el que millor s’adapti a cada cas:

 • Trampes que contenen un atraient específic.
 • Injecció d’insecticida en la fusta afectada i en el perímetre.

Importància sanitària

Els tèrmits poden danyar estructuralment els habitatges depenent de la naturalesa de l’estructura principal de l’edifici, fins i tot poden provocar que els pisos s’enfonsin. Fan galeries interiors i gairebé no generen forats (a diferència del corc, per exemple).
No ho dubti, truqui’ns, sabem tot sobre els tèrmits i com controlar-les.

Cèntric Plagues presta servei d’eliminació de tèrmits a Lloret de Mar, el servei està inclòs dins l’àrea de tèrmits a La Selva (província de Girona) en el codi postal 17310. Proporciona servei d’extinció de termites a una població de 40.282 lloretencs.

El servei d’extinció de tèrmits a Lloret de Mar es presta a prop del servei d’eliminació de termites a Girona, del servei d’exterminació de tèrmits a Olot, del servei de fumigació de tèrmits a Figueres, del servei de control de tèrmits a Barcelona.

Empresa de Desinsectacions a Lloret de Mar

A la nostra empresa Cèntric Plagues treballem per satisfer les necessitats dels clients en matèria de control de plagues i desinsectacions a Lloret de Mar.

Comptem amb les eines, els productes químics i els equips necessaris i adequats per:

 • Controlar i eliminar escarabats.
 • Controlar i eliminar Blatella germànica.
 • Controlar i eliminar Blatta orientalis.
 • Controlar i eliminar Periplaneta americana.
 • Controlar i eliminar Insectes voladors.
 • Controlar i eliminar Mosques.
 • Controlar i exterminar Vespes.
 • Controlar i fumigar Arnes.
 • Extingir Formigues.
 • Desinsectar Xinxes.
 • Controlar i eliminar Peixos de plata.
 • Controlar i eliminar Paparres.


Comuniquis amb nosaltres avui mateix sense compromís i pregunteu-nos pels serveis, costos i tot el que requereixi saber per decidir-se per la nostra empresa de control de plagues i desinsectacions Cèntric Plagues.

Cèntric Plagues presta servei de desinsectacions a Lloret de Mar, el servei està inclòs dins l’àrea de desinsectacions de La Selva (província de Girona) en el codi postal 17310. Proporciona servei de desinsectacions a una població de 40.282 lloretencs.

El servei de desinsectacions a Lloret de Mar es presta a prop del servei de desinsectacions a Girona, del servei de desinsectacions a Olot, del servei de desinsectacions a Figueres i del servei de desinsectacions a Barcelona.