Colònia de tèrmits activa el mes de gener

Moltes plagues deixen de ser un problema pels humans a l’hivern. Per exemple, els mosquits o les vespes pràcticament desapareixen quan les temperatures baixen. En el cas dels tèrmits, però, no ens trobem amb la mateixa situació. 

A  l’hivern aquests estan menys actius ja que les baixes temperatures poden afectar al seu ritme i s’alenteix, però, com es pot comprovar en el vídeo realitzat per un dels nostres tècnics a Llers (Alt Empordà) aquest mes de gener del 2021, les termites encara hi són presents i s’hi mantindran actius durant tot l’any. Els tèrmits no hivernen sinó que treballen 365 dies a l’any, les 24 hores del dia, i són molt destructius.

Gràcies al exclusiu sistema d’esquers contra tèrmits Sentritech Sempre Actiu es proporciona una protecció activa i contínua contra tèrmits subterranis des del primer dia de tractament, essent 10 vegades més apetent que la fusta pels tèrmits. Aquest sistema ens permetrà una eliminació ràpida de les colònies de tèrmits i una protecció contra noves colònies invasores.