LA IMPORTÀNCIA DE CONTROLAR LES PLAGUES

Les plagues són una font d’infecció que amenaça la salut dels habitants d’un lloc.  Es refugien en habitatges particulars i negocis, en qualsevol entorn que reuneixi les condicions necessàries per a la seva reproducció descontrolada.

Sens dubte, la millor manera de controlar les plagues és prevenir-les, per la qual cosa la prevenció és fonamental, sobretot en les circumstàncies més favorables.

TREBALL DE PREVENCIÓ

En qualsevol propietat hi pot haver un atac de plagues en qualsevol moment. Ja sigui una instal·lació corporativa, una residència privada o una comunitat, cap infraestructura és immune als atacs de les plagues.

Pel que fa a les empreses, és fonamental controlar aquest tipus de problemes. Amb l’aparició d’una plaga, es posar en risc la imatge de marca o negoci i la seguretat dels treballadors i clients. Per a instal·lacions professionals, el millor és avaluar els beneficis d’un contracte de manteniment en termes de control de plagues, garantint així una prevenció i un tractament oportú.

Així mateix, en una comunitat de veïns, quan apareix una plaga, els interessos de tota la comunitat i la qualitat de vida dels residents es veuen degradats per la presència d’ aquests animals indesitjables, i es perd part del valor de la propietat. Els habitatges particulars són els que menys labors preventives realitzen, però, han d’estar atents a qualsevol senyal sospitosa de la presència de plagues per evitar la seva propagació descontrolada.

CONSELLS PER EVITAR PLAGUES

A més de demanar ajuda a experts si cal, us deixem alguns consells per prevenir que aquests animals no s’apoderin de l’edifici:

  • Evitar la humitat. Una humitat alta afavoreix l’aparició de plagues.
  • Els llocs amb temperatura alta, atrauen també les plagues.
  • Netejar les restes de menjar de les taules i taulells de la llar, ja que molts d’aquests animals són transmissors de malalties humanes i acudeixen a aquestes superfícies en cerca d’ aliment. En el cas de l’ empresa, també s’ haurà de retirar qualsevol rebuig que pogués ser utilitzat com a aliment.
  • Mantingueu tancades les bosses i cubells d’escombraries per evitar que les olors atreguin aquests animals en cerca d’ aliment.
  • Cal mantenir una ventilació adequada i segellar les esquerdes properes a vàters, lavabos…
  • Evitar l’ aigua estancada revisant periòdicament els desguassos i mantenint-los nets.

COM CONTROLAR LES PLAGUES JA INSTAL·LADES EN UNA PROPIETAT

Aquests atacs de plagues a gran escala poden ocórrer en qualsevol moment i en qualsevol lloc, per la qual cosa hem de romandre atents per detectar-los i eliminar-los abans que posin en perill la salut dels residents, els treballadors de l’empresa o, en última instància, malmetin les estructures dels edificis.

La prevenció és molt important i pot evitar molts problemes. Si lamentablement una plaga com paneroles, termites, formigues, xinxes, rates, ratolins…  s’ha estès en un habitatge, comunitat o establiment comercial, no dubteu a contactar amb CÈNTRIC per acabar amb elles al més aviat possible.

CÈNTRIC som una empresa amb més de 25 anys d’experiència en el control de plagues.  L’eficàcia dels tractaments i el respecte per les persones i el medi ambient és la nostra senya d’ identitat.
[/av_textblock]